Ledig dag med storm och snö =)

0kommentarer

Började dagen med att skjutsa Fabian till skolan då det blåste fasiken och var riktigt kallt. Väl hemma ringde jag till Idrottskaddespecialisten i Uppsala och hade turen att få en tid redan i morgon eftermiddag!! Underbart och det kändes jättebra när jag pratade med dom! Dom förstod problemet på en gång och bara det är ju en underbar känsla!
Framåt dagen kom snön och Gissa och jag var ut och for runt i den jag lätt haltande men det var knappast intrycket hon gjorde som snarare flög fram i snön men oj vad kallt det blev i hennes mun med bollen den åkte ut ett par gånger och hon tittade mycket skeptiskt på den ;)
Efter det fixade jag till mina  naglar det blev lite fransk med blå stenar  på tummarna  jag tyckte det kändes vintrigt men så frågade jag Gubben vad han tyckte och så svarar han vad somriga jag tänker på Grekland och alla vita och blå hus där! Tänk vad olika man ser på saker och ting!!
tummen!
Övriga fingrar!
Sedan blev det hembakad pizza till middag och mitt i matlagningen gick strömmen men nu är den tillbaka och vi är mätta och belåtna!
Nej nu blir det soffan med gubben!
Kram

Kommentera

Publiceras ej