Daghelg :(

0kommentarer

Ja då har man gjort 32 timmar på tre dagar och igår kväll sa kroppen helt enkelt ifrån!! Det blev ingen boxning för det värkte i hela kroppen och jag kände mig sjuk. Gubben har ju varit risig en vecka och i helgen så har han bara legat så jag skulle ju inte alls bli förvånad om jag också skulle bli sjuk. Men när jag klev upp idag så var jag pigg och värken var borta visst jag är förkyld men inte sjuk, jag orkar en hel del och jobba ja det kan jag absolut!
Annars händer det inte så himla mycket här hemma jag rider och bakar om varandra och sedan klämmer jag in lite jobb här och var!
Idag ska jag baka vörtlimpa för första gången hoppas på att den blir riktigt god så jag kan njuta i ett par månader av en av de bästa limporna som finns med smör, senap och skinka på!! Igår var det två månader till julafton underbart nu är det bara njuta och mysa in sig i sitt hus! jag älskar denna tid!
Idag ska jag leta lite kläder på nätet kan bara konstatera att jag har väldigt lite av den varan som jag trivs i. Har ju minskat en del i vikt och då sitter ingenting som det ska så, lite nya tröjor ska det nog bli åtminstone kanske någon jacka men först ska jag upp och kolla om jag kan ha en som Felicia har köpt men inte vill använda hon känner sig helt enkelt inte bekväm i den. Den är as snygg och hoppas att jag blir snygg i den också!! Men det vet man ju aldrig!
Nej nu ska jag skjutsa Fabian och sedan sätta deg och ta en promenad med min lilla Gissa medans den gäser!
Puss och Kram hela dan!
Nu har dom hotat med snö i flera dagar men inte da!! Lite lite föra veckan men men snart så kommer den och då ska jag göra sådana hära med mina underbara ungar! trotts att dom börjar bli stora så gör vi barnsaker med jämna mellanrum som just snögubbar och åker pulka =)

Kommentera

Publiceras ej