I väntan på en dusch... ;)

0kommentarer

Ja i väntan på att badrummet ska bli ledigt så hamnar jag framför datorn och då slog det mig att fasiken har inte bloggat på några dagar så nu är det dags :)
I måndags hade jag tagtråd i halsen, var länge sedan jag hade så himla ont i halsen men jag jobbade på. Sedan kom underbara Frida och sa att hon kunde ta min tisdag. Yes tänkte jag då slipper jag sjukskriva mig för jag var ledig onsdag och torsdag och det kan jag säga var tur det för tisdagen var inte kul helt slut och tvär förkyld och en j****a hosta som var från tårna och till sista hårstrået på huvudet :( Vi åkte till stan och fönstershoppade lite för att slå ihjäl tid men inte änns det var roligt utan bra så där... väl hemma så blev det två filmer i soffan med Flisan <3 Sedan en natt's sömn och där efter så....
Åkte vi till Huddik och min härliga underbara bror Martin med Familj! Sedan var även min andra lillebror Pär där och hälsade på så det blev en syskon dag =) Vi hade det hur mysigt som helst! Dom har det bästa av lantställen man kan önska sig och bara dom får sätta sin egen prägel på det så kommer det bli så himla bra!
Fabian, Filip Ullis och lille Hugo på deras brygga. Filip skulle tvättas av lite... Gick helt förträffligt.
Filip och Hugo vid pappas fyrhjuling =) Stolta som få!
Oj en bild på oss vuxna och gissa vad vi gör då... jo äter så klart =) Gott värre var det=)
Ett helt underbart smultron ställe i Hälsingland!
Idag har jaq varit till stallet och hållt på med hästen min och efter det så blev det städning av huset eftersom det mest regnat hela långa dagen... trist men helt nödvändigt både med regn och städning! Nu är det gjort och  fint och snyggt inför helgen. Efter det så blev det lite bakninga av matbröd det blev två tekakor i långpanna vilka går både snabbt och är ur enkla att göra . När dessa var gräddade blev det lite gott kvälls fika med te och nybakat. Till min stora både lycka och olycka så börjar det bli mörkt om kvällarna så lamporna åker på framåt halv tio och vi tände ljus när vi fikade. Både mysigt men samtidigt så sorgligt nu börjar mörkret inta denna del av världen igen. Men som den höst människa jag är så är det mestadels lycka jag känner när ljusen åker fram och mys faktorn är hur hög som helst! För övrigt så mår jag mycket mycket bättre idag bara en j********la hosta som stör mig men det blir inga som helst problem att jobba i morgon! Yes och det kan jag nog tacka Frida för för tackvare att jag kunde vila när det var som värst så tror jag jag kortade ner sjukdoms förloppet avsevärt!
Nej nu är tydligen duschen ledig så mars pankaka i väg till denna <3
Hugo mitt lilla härliga brors barn =) Du är helt underbar!

Kommentera

Publiceras ej