Fredag = bästa dagen på veckan <3

0kommentarer

Underbart <3 gårdagens stora utmaning känns redan mycket enklare efter långa härliga givande samtal! Detta kommer bli så himla bra när allt har landat och alla fattat vad det går ut på =)
Idag blev det städning av huset för gubben min och mig till att börja med. Finns nog inte mycket som är bättre än ett nystädat hus och en god kopp kaffe med den man älskar högst på denna jord som sällskap =) Sedan blev det lite plugg och sedan till Tierp och lämna lite papper på banken. Där efter hämtade vi Fabian i skolan för att han skulle få lite lugn innan vi två for ut till stallet =) Allt gick kanon där ute med hästar och allt. Finns inte mycket som klår att se sina barn lyckliga och det är Fabian när han och Kl'o far fram i galopp båda två lika lyckliga!
När vi kom hem igen hade älsklingen gjort en helt gudomligt god Lasange! Så nu är det bara jäs tid tills badet är klart att hoppa i =) Fredag på riktigt!
Imorgon kommer Flisan hem och det är så mysigt det också. Sedan blir det väl en heldag i stallet då vi ska fixa och knixa lite med att skotta ur boxar och töma våran göselkontenier inför vintern. Kanske hinner vi fixa något mer som står på listan över fixas i höst. Min goa arbetsledare Josefin bestämmer och jag jobbar på ! Så skönt att slita lite fysikst nu när man pluggar och dessutom i himla trevligt sällskap =).
Ha en underbar helg alla underbara människor <3
Tänk vad trollen växer i Farfars knä Felicia och tomten är Fabian som nu kan stoltsera med 178 cm lång... Detta är julen 2004...

Kommentera

Publiceras ej