42,7 graders skillnad....

0kommentarer

mellan ute och inne just nu i Snatra. -21,7 grader ute just nu brrr men ak så fin dag vi haft ute med strålande sol och en massa snö som gnistrar men -16 grader inte direkt gjort för heldag ute Nej men en skön promenad med hunden iaf. I övrigt idag har det blivit plugg, 4 vörtlimpor och lite härligt god chokladfuge till på lördag då det blir lite glöggmys på kvällen :-)
 
Idag har jag tänkt på hur lyckligt lottade vi är som eldar med ved trotts att man måste springa ut var tredje timme och fylla på så kan vi ha riktigt varmt och skönt inne :-) vilket är hur härlgit som helst när det är så här kallt ute. Vi som annars är ganska snåla med att låta värmen gå ut i huset. Vi går lite bannans när det blir så här kallt och njuter riktigt mycket av att ha 23-24 grader upp och 22 nere och bara myser runt :-) 
 
På onsdag är det dags för Falun igen och en redovisning som är betygsgrundande på det sättet att vi måste göra den för att få ut vårat betyg på hemtentan som är betygsmomentet och den sker under fredagen... ja det blir en ny och annorlunda upplevelse att fixa en sådan på 8 timmar men det ska nog gå bra om jag sedna klarar den det återstår att se om en sådär tre veckor... sist vi hade tenta som vi skulle få resultatet på vid jul så höll dom oss riktigt på halster och vi fick resultatet efter jul nu hoppas iaf jag på att vi får det före jul men det lär ju vissa sig. Lärarna har ju tre veckor på sig ;-)
 
För övrigt börjar hemmet inta lite julighet och på lördag blir det som sagt var lite glöggmys med lite goda vänner vilket ska bli jättetrevligt. Sedan börjar det dra ihop sig för bröllopstårtor till bästa Josefin och Jens :-) Ska bli riktigt roligt! Tankarna går kan jag lova då Josefin vill ha lite olika smaker på tårtorna så jag har ett stort spelrum vilket är trevligt :-)
 
I morgon blir det lite plugg och ev en tur till stallet och lite mys med Nykur som gått en hel vecka i hagen och haft det bra nu :-) Har säkert laddat för en ny kul fajt med matte ;-) Tur vi tar denna tid med en nypa salt .... tonåringar... vad ska man säga ;-)
 
 

Kommentera

Publiceras ej