Måndagen innebar skolstart

0kommentarer

Ja ni, då är det igång år tre av tre.... Var tar tiden vägen... Var iallafall väldigt roligt att träffa alla igen :) Hade ju även sällskap till Falun av en nervös dotter ;) Men allt gick bra och vi fick även sällskap av varandra hem igen :) Härligt! Hon fick även napp på en lägenhet i går så den ska hon kolla in idag. Så nu kan man bara hålla tummarna att hon får den men inget är ju självklart! Väl hemma igår blev det en middag och en skön långpromenad med hunden. Tänk att vi fortfarande har sommar och det är sista veckan i augusti :) Härligt!!
 
Idag är det dags att ta tag i skolarbetet och pluggandet på allvar! Har fått redskapen för denna kurs under gårdagen så nu ska jag planera upplägget för den och sätta lite fart ;)
 
Under promenaden på morgonen blev det lite musiklyssning inför passet som ska sättas ihop till Korpen och starten den 15 september :) Längtar! Och vilken underbar känsla det är när man hittar musik som man känner övningarna i ;) Så gööööttt !!!  Men som sagt var skolan först och sedan detta.
 
Puss och kram hela dan ;)

Kommentera

Publiceras ej